Termékeinket megrendelheti

e-mail-en: [a vezetéknevem][kukac]elektroncso.hu, (+36) 30/148-1727 telefonon.


Megrendelést csak akkor tudunk elfogadni, ha az elérhetőségét, e-mail címét, telefonszámát vagy a faxszámát közli, és így a kiszállítással kapcsolatban  értesíteni tudjuk. Az e-mailben leadott megrendeléseket minden esetben vissza igazoljuk, ha a vissza igazolás nem történik meg 5 napon belül, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy ismét e-mailben, mert a megrendelését nem kaptuk meg. Az e-mail tárgy (Subject) mezőjét minden esetben töltse ki a "MEGRENDELES" vagy az "ERDEKLODES" szavakkal, hogy a Spam szűrést elkerülhesse.
Vidéki megrendelőink számára a rendelést kérésre futár szolgálattal juttatjuk el a megrendelőhöz. Ez utóbbi esetben az ár természetesen tartalmazni fogja a futár szolgáltatásainak költségét!

A csomagok árai (br.):
  Bélelt boríték (max.A4) 1950.-
  Kicsi doboz 2110.-
  Közepes doboz 2110.-
  Nagy doboz 3900 - 4900.-

A tényleges árak, ettől eltérhetnek a Postai vagy a futár dijszabásokkal összefüggésben!

A fizetés történhet, készpénzzel - személyes átvételkor, vagy banki úton is, illetve elektronikus formában is, mint pl. a PayPalon keresztűl, ekkor a vételárhoz és a szállítási költséghez adjunk hozzá 4%-ot, amely a PayPal kezelési költsége.

Némely alkatrész, - mint például az ellenállások - megrendelése feltételezi a vételár kifizetését előre! A szállítási határidő azonban esetenként meghaladhatja a két hónapot is. Ez annak a következménye, hogy a szállítási és minimum rendelések sajnos ránk is vonatkoznak. Ha a megrendelt termék van raktáron a szállítás olyan gyorsan megtörténik, ahogyan az lehetséges, illetve a megadott elérhetőségen kapcsolatba lépünk önnel. Ha a megrendelt árú nincs raktáron, de a darabszám ömmagában is elég a szállításhoz (pl. 2000db) akkor a szállítási idő maximum 2 hét, a vételár kifizetésétől számítva.

© 2005-2024. All rights reserved - Minden jog fenntartva by Bozó Balázs