www.elektroncso.hu

 

A HANG811 transzformátor információs oldala.

 


A képre kattintva az kinagyítható!
Mag: EI96 Teljesítmény [W]: 48
Gyártó: HANG
Szélesség vagy átmérő [mm]: 96
Magasság [mm]: 80
Pakett [mm]: 45
Primer [Volt/Amp. vagy Ohm]: 3.5k
Secunder(ek) [Volt/Amp. vagy Ohm]: 4-8-16
Funkció [SE - SingleEnded, PP - Ellenütemű (PushPull), N - Hálózati(50Hz)]: SE
Megyjegyzés: 811 300B
Szállítási idő [< hét +posta]: 1
A "HANG" egy magyar gyártmányú transzformátor. A vas anyaga egy 0,33-os német gyártmányú lemez. Kellemes, nyugodt, meleg hangú és igen jó terekkel bíró transzformátorok. A külső borításukat mélyhúzott permaloy lemez adja amely, professzionális külsőt kölcsönöz a velük készített erősítőnek is. Frekvenciamenete 10Hz-18KHz ±3dB.

Figyelem! A kínálatunkban nem szereplő, vagy azoktól eltérő transzformátorok is megrendelhetők. Kérje ajánlatunkat emailben.

Vélemények

Szervusz Balázs !

Szeretném megköszöni a Tőled vásárolt HANG 6L6 trafókat. Most építettem meg belőlük egy egyszerű direkt csatolt "3,5W micro" nevezetű, de a világ egyik legjobb erősítőjét, és nagyon korrekt hangja van. Mármint a trafónak és természetesen az erősítőnek is. Mindenkinek csak javasolni tudnám, tényleg nagyon kevés alkatrész, a jel útjában semmi a két csövön (6SL7, nálam 6B4G) és a trafón kívűl. A Fostex tölcséreimmel (95dB) ez a pár watt egy közepes (4x5m) szobában kellő hangerőt bíztosít az élvezetes zenehallgatáshoz. Persze még jobb trafókkal csodákra lenne képes, de ár/érték arányban azt hiszem így is verhetetlen. A következő upgrade azt hiszem a 6A3 lesz.

Köszönettel Csehi Attila (csehi pont attila kukac kgi pont ktm pont hu)