KIT-ek / Készülékek

vissza a lap tetejére

Gadget GADP02 előerősítő 153000

Az előerősítő felépítése egyszerű. A phono- vagy vonalbemeneteket aranyozott ezüstérintkezők kapcsolják a szelektor kimenetére, melyről két irányba megy tovább. Az egyik irány a magnó bemenete. Míg a másik irány egy ALPS gyártmányú potenciométeres hangerőszabályzóból, és egy vonalmeghajtó egységből áll. A vonalmeghajtó biztosítja a végfok teljes kivezérelhetőségét. A bemeneti választást mikrokontrolleres egység segíti, és döntésünkről egy kétsoros vákuumfluorescens kijelzőn tájékozódhatunk. Arról, hogy a kijelző fényereje ne üssön el más készülékünk fényerejétől, vagy ne legyen zavaró, egy ötfokozatú fényerőszabályzó gondoskodik. A vezérlés odafigyel arra is, hogy készülékünkön magnó-monitor üzemmódban ne választhassuk a magnót, mint műsorforrást. Hiszen az ekkor felvett jelet szolgáltatja kimenetén, és mi éppen ezt hallhatjuk. Természetesen a készülék a GADGET erősítőkből jól ismert kétlépcsős anódfeszültség-kapcsolóval van ellátva, így meghosszabítja a csövek élettartamát.
Az erősítő a phono bemeneten MM hangszedők jelét várja. MC hangszedők jelét csak ún. MC trafón keresztül képes feldologozni. Lehetőség van arra, hogy a megvásárolt előerősítőjének bemeneti szelektora az Ön által használt készülékek neveit írja ki. Alapesetben a készülékek a következők: Lemezjátszó, CD-lejátszó, rádió, magnó. így például ha Ön nem használ Rádiót de DVD-t igen, akkor a Rádió helyett a készülék DVD-lejátszót is írhat. A távirányító kifejlesztés alatt, a jelenlegi ár nem tartalmazza!

6C33C-B SE KIT 175000.-től

A tőlünk nyugatabra slágernek számító 6C33C-B típusú triódával épített SE erősítő nagy erénye a viszonylag olcsó ára és 15W teljesítménye. Megdöbbentően varázslatos dinamikájával és az érzéketlenebb hangfalak kezesbárányá szelidítésével vívta ki magának a hírnevet. Igaz, ezzel a csővel OTL-t szoktak építeni, amire kis belső ellenállásával szinte kínálja magát. A viszonylag drága és már-már beszerezhetetlen kondenzátor helyett mi a kimeőtrafó mellett döntöttünk, és nem bántuk meg.
Az KIT alapárban a csőveket, foglalataikat, a trafókat tartlamazza (fojtóval). A képen is látható alaplemez ára, - a trafó takaró dobozokkal, 16000.-

Gadget GAD001 integrált erősítő 328000-tól

A tőlünk nyugatabra slágernek számító 6C33C-B típusú triódával épített SE erősítő nagy erénye a viszonylag olcsó ára és 15W teljesítménye. Megdöbbentően varázslatos dinamikájával és az érzéketlenebb hangfalak kezesbárányá szelidítésével vívta ki magának a hírnevet. Igaz, ezzel a csővel OTL-t szoktak építeni, amire kis belső ellenállásával szinte kínálja magát. A viszonylag drága és már-már beszerezhetetlen kondenzátor helyett mi a kimeőtrafó mellett döntöttünk, és nem bántuk meg. Az integrált kivitelnek köszönhetően több csatorna fogadására is képes, akár USB-porton keresztűl is. A hengerő szabájzója ezüst kontaktussal ellátott relés 38 állású, ami minden igényt kielégít. Teljes kiépítésben a szolgáltatások kényelmes igénybevételéhez természetesen a távszabályozó is hozzá tartozik és minden funkcióról nagyméretű grafikus VFD kijelzőn informálodhatunk.

Gadget GAD300 DualMonoblokk (300B) 399900

A jól ismert GAD300 300B-vel megépített példánya. Caddock, és tantallum alkatrészek, klasszikusan stabil minőségű elkókkal felépített, és Mundorf Supreme Silver/Gold csatoló kondenzátorokat alkalmazó, klasszikus kapcsolás duplájára méretezett táppal, ami megfelelő hátteret biztosít a dinamikus nagy energiákat megmozgató zenékhez is, mégsem lusta. Ez a táp kialakítás lehetővé teszi a -89dB-es brummszintet, ami nagyérzékenységű tölcséres hangszorókban sem okoz zavaró zajt. Mivel belselyében a GAD300 KIT található, ezért minimális alakítással (pár forrasztás) bármely 300B vagy 2A3 végcsővel használható, bár tapasztalataink szerint leginkább a 300BS-C, vagy 300BS-B cső adja kínálatunkból a legjobb hangot. A kialakítása duál monoblokk, ami azt jelenti, hogy egy dobozban két teljesen különálló monoblokk, amelyek csak a hálózati csatlakozó pontjainál találkoznak. A készülék 300B-vel szerelt változatáról teszt olvasható a Sztereó magazin 38. számában.
A feltüntett ár tájékoztató jellegű, és HANG kimenő transzformátoros, és 300BS-B csővel, valamint 83-as higanygőz egyenirányítóval szerelt változatra vonatkozik! (A kép is ezt ábrázolja, rákattintással kinagyíthatóan) Mivel számos variáció lehetséges, megrendeléskor kérjen árajánlatot, megjelölve a kért kialakítást!

GU-50 SE KIT72000-tól

Mióta megjelent az "Audiofil erősítők építése" című könyv Ágoston Lajos tollából érdeklődés kíséri a GU50-es csövet. Ezért jelent meg ez a KIT összeállítás. Az alap KIT a 6SN7 meghajtó csöveket a GU50-es csöveket foglalataikat, a kimenőtrafókat és a hálózati trafót, valamint a hordozó alaplapot tartalmazza. A hordozó alaplap 400x350x3mm-es Al. Két fajtában rendelehető a kimenőtrafónak megfelelően, annak kivágásával (20000.-), illetve anélkül (17000.-). A képeken szín oldala, illetve a hátsó oldala megnézhető, valamint beszerelvényezve a fonákoldalról. A KIT tartalmazza a leírást a GU50-II ről, valamint egy variációt 6SL7 meghajtócsővel. Mind az alaplap mind a trafók, illetve a leírás tartalmazza a szükséges részeket, ha a félvezetős táp helyett elektroncsöves tápot szeretnénk alkalmazni.
(A kép, rákattintással kinagyítható!) Mivel számos variáció lehetséges, megrendeléskor kérjen árajánlatot, megjelölve a kért kialakítást!

NHC Brenner's Tradition AccTS 300B Monoblokk-

WE91 base: A világban mindenki úgy beszél a WE erősítőkről, mintha egy teljesen más csillagrendszerben élne mint mi. A kíváncsiság volt az igazi hajtóerő: Miért-,minél-,mivel tudtak többet, vagy ez az egész csak egy blöff? Sajnos nem! Egyszerű de mégis rafinált kapcsolás technika illetve a top kategóriás alkatrészek, és a kimenő trafó anyaga..
A felhasznált TAF, CADDOCK ellenállások, Black gate WKZ, Mundorf kondik, hozták a "formájukat" de itt is teljes áttörést az amorf kimenőtrafó anyag adta meg. A meghallgatás is ugyanezt igazolta vissza. A képre kattintva az kinagyítható.

NHC Brenner's Tradition GM70 Monoblokk-

A GM-70 legendáját megteremtő erősítő legutolsó verziója. A kezdeti, még 300B-s meghajtást tartalmazó változat leírása és a GM-70 diadalútját és dicsőségét megalapozó cikk a GlassAudio 2000/6 számában olvasható. Rövidesen erről a legutobbi változatról olvashatunk a cikkek között, de addig is a lényeges változások: A 300B-t egy tango típusú illesztőtrafó váltotta fel. A sokkal drágább, ám nem oly kiváló Ultra Tone Silver kondenzátorokat felváltották a Mundorf Supreme Silver/Gold kondenzátorai. Amik az előbb nevezetett, de a VitaminQ kondenzátorokat is képes volt felülmúlni. A kimenő trafó is az új NHC II-es lett, a 300B-s végfoknál részletezett okokból. Bár az Izraeli mag a maga 0,05-ös lemezével igen - igen jó, az új amorf mag mégis teljesen más dimenzió. Többi részlet nem változott jelentősen a Caddock ellenállások és a Tantallumok is maradtak a helyükön.
A képre kattintva az kinagyítható. A képen réz anódos GM70 szerepel, a feltüntetett ár azonban a grafit anódosra vonatkozik!
Nixie Óra KIT 39900-tól

A képre kattintva, a komplettre szerelt dobozolt KIT-et láthatjuk.

Nixie óra KIT-ek:
- A KIT alapcsomag I. 39900.- (Kép
Alap Nixie Óra KIT
); a Panelt, a meghajtókat, valamint a felprogramozott PIC V3.0 mikrokontrollert tartalmazza.
- A KIT alapcsomag II. 63300.-; a Panelt, a meghajtókat, a csöveket (Z560M), valamint a felprogramozott PICV3.0 mikrokontrollert tartalmazza
Alap KIT 39900.- (Kép
Alap KIT, nixi-k nélkül és alap alkatrész csomaggal
), nixi-k nélkül és alap alkatrész csomaggal
- Az alap KIT és az alap alkatrészcsomag (Z560M) 63300.- Kép
- Az alap KIT és az alap alkatrészcsomag (Z560M)

A teljes KIT IN18 csővel 179900.- (Kép
- Az IN18-as KIT és a teljes alkatrészcsomag
)
A KIT teljes; készre szerelve, tükörlemez házban 99300.-(Z560M-el szerelve)
- A KIT teljes; készre szerelve, tükörlemez házban (IN18-al) 199400.-
Figyelem, a KIT-ek egyike sem tartalmazza a zenei részt és a dugsztápot, azt külön kell rendelni, hozzá!

Nixie óra alakatrészek:
- Alap panel 5700.-,
- a Z560M vagy ZM1000 kijelző panel 2500.-,
- az IN-18 kijelzőpanel 5500.-,
- Alkatrész csomag alap (ellenállások, kondik stb.) 3000.-
- A teljes alkatrész csomag 7000.-
- IN18 Kijelző KIT (6db IN18 és 1db IN18 panel) 162500.-Kép


1 Kijelzős Nixie KIT 4900-től

Érdekes filozófiai színfoltja lehet otthonának, irodájának az 1db nixie csövet használó óra. Minden képpen elgondolkoztatja az embert az időről, hiszen a leolvasása időt és türelmet igényel, arra figyelmeztetve, hogy ne hagyjuk érdemtelenül elmúlni az időt!
Az alap KIT csak panelt és programozott PIC mikrokontrollert tartalmaz! ára: 4900.-
A teljes alaktrész mennyiséget tartalmazó KIT ára: 8490.-
A teljes összeszerelt, élesztett KIT ára: 9490.-
Minden esetben rendeléskor jelezni kell, a program változatot, egyébként a normál szünetet tartó változat kerül leszállításra.
A KIT leírása ITT megtekinthető.

HDD Indikátor KIT (IN13) 1500-től

Ebben a megvalósításban a kijelző mint HDD indikátor illetve vonalszinti kivezérlés mérő használatos. Mindkét funkcióra felhasználható akár egy időben is, a funkciók választásáról Jumper gondoskodik. A számítógép előlapján lévő HDD led meghajtása led meghajtása is megoldott. A KIT háromféle kiépítésben rendelhető. Alap KIT: csak panelt tartalmaz ára 1500.- Közepes KIT: Panelt és az alaktrészeket is tartalmazza; ára 4500.- Teljes KIT:A KIT összeszerelve élesztve, ára: 5850.-. A KIT-ek árában nincsennek benne a parázsfény kijelzők, ezt a szükséges mennyiségben megrendeléskor kell jelezni, ára az árlista szerinti ár. A kép az összeállított teljes verziót is mutatja.
A KIT leírása ITT.

MC PrePre KIT 11900-től

Ez a KIT talán a legjobb alternatívája az alacsony kimeneti feszültségű MC hangszedők illesztésének a fonófokozathoz. Nem kell tehát már lemondani az alacsony kimenetű MC-k hangjáról, a drága illesztőtrafó miatt! Alapvetően akkumulátoros tápellátásra készült. Az alap KIT ára csövek nélkül és alap alkatrészekkel értendő! (Sztereó változat, SCR csatoló kondikkal, és Silver Mica kondikkal! - a Silver Mica kondik nem pontos értékben!)
A KIT leírása ITT. Mivel számos variáció lehetséges, kérjen ajánlatot!

Fejhallgató SE erősítő KIT35266.-tól

A 6AS7-el megvalósított OTL dinamikus fejhallgató erősítő, amely az alacsony impedanciás fejhallgatókat is meghajtja (32Ω-600Ω).
Alap KIT-ként a hordozó alaplapot a hálózati trafót és a két fojtót tartalmazza, 25266.- ért.
A közepes kiépítésű KIT az alap KIT-et tartalmazza és a 2db 680µF-os ELNA kondit, a 680n SCR kondikat, a forrlécet, az E88CC (JJ/Tesla), illetve az orosz 6AS7 csövet (foglalatokat). A közepes KIT ára: 48216.-
A teljes kiépítésű KIT minden alkatrészt tartalmaz, amely a megépítéshez szükséges, ennek ára napi árú, kérem érdeklődjön!
KIT leírás:itt

Jelmagyarázat: OB - Eredeti dobozban, WB - Fehér dobozban, Only Pair - Csak párosával rendelhető!, Quad - Csak négyesével rendelhető!
(!) - Nem tökéletes helyettesítője! USED - használt. Az orosz csövek jelölésére igyekeztünk ezt a szabványos jelölést használni.

A csövekre a gyár által szavatolt garanciát vállaljuk! Részletesen lásd. a gyik-ban. A feltüntetett árak magyar forintban értendőek, 1db-ra vonatkoznak és az Áfá-t tartalmazzák!

© 2005-2024. All rights reserved - Minden jog fenntartva by Bozó Balázs